Set voorwielmotor en pakdrageraccu

 

Van een basis Led display tot een luxe LCD display met alle computerfuncties geïntegreerd.

De intelligente lader voor een langer levensduur van de accu. (optie)

De Smart Charger (ook wel winterlader genoemd) zorgt voor een optimale conditie van uw batterij, met name in de periode dat u uw e-bike minder gebruikt. 
Na een volledig laadbeurt, zal de batterij weer langzaam ontladen. De Smart Charger controleert continu het ladingspercentage, wanneer deze onder de 70% komt, zal de Smart Charger de batterij weer langzaam opladen. Deze cyclus wordt steeds herhaald, zodat uw batterij in topconditie blijft voor het nieuwe fietsseizoen.
 

 

 

 

Velopower ombouwset

Met onze ombouwset maken wij van elke fiets een elektrische fiets. De motor kan zowel in het wiel als op de trapas (middenmotor).  U hebt de keuze uit diverse kwaliteitsaccu's met een rijbereik van 70 tot 140 km. Deze kan zowel op de pakdrager als op de schuine buis van het frame.
  
Alle fietscomputerfuncties zijn geïntegreerd, resterende capaciteit van de accu, achtergrondverlichting en zelfs uw fietsverlichting kunnen we aansluiten op de fietsaccu zodat u deze kunt aan en uitschakelen vanop het display. 
 
Zo maakt u van uw huidige fiets een elektrische fiets die minstens zo heerlijk rijdt als een nieuwe elektrische fiets.
U moet het ervaren om het te geloven!  Maak dus snel een afspraak voor een proefrit.
 
 
 
 

Bafang middrive met centraal Display

Intelligente lader

 

 

Accu's tot 20Ah (720Wh)

 Keuze uit diverse kwaliteitsaccu's met een rijbereik van 70 tot 150km in functie van budget en behoefte.  Alle batterijen zijn opgebouwd met A-merk cellen en een intelligent BMS (batterij management systeem).  Sommige modellen hebben ook een USB aansluiting om telefoon of GPS-toestel op te laden. 

 Nieuw zijn de Xlife accu's. Deze zijn opgebouwd volgens het 'Tesla' principe.  Het BMS zit in een afzonderlijke ruimte, achteraan, onder de cellen.  Dit bevordert de gewichtsverdeling op de fiets, de cellen worden niet beïnvloedt door de warmteontwikkeling van het BMS en als na jaren een herstelling of revisie nodig zou zijn, is dit een stuk eenvoudiger door deze bouwwijze.  Een ander belangrijk punt is de mogelijkheid om de maximale laadspanning te begrenzen tot 80%.  Dit bevordert de algemene levensduur van de accu aanzienlijk.

Contact


Steenovenstraat 1
Putte (Beerzel)
2580

0475/34.85.89

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode